luni, 16 noiembrie 2015

Vacusport in Romania la Kinetic Sport Medicine

"Premiera in Romania: Vacusport - tubul cu vacuum care accelereaza regenerarea sportivilor"

Kinetic Sport Medicine, Clinica de recuperare medicala si refacere sportiva, clinica la care apeleaza pentru refacere sportivi renumiti ai Romaniei, cum sunt Simona Halep, Ciprian Marica sau Irina Begu, a prezentat ieri aparatul Vacusport - un aparat ultraperformant de recuperare medicala si refacere, care are la baza medicina aerospatiala si tehnologia revolutionara a vacuumului intermitent.

Aparatul Vacusport este la ora actuala cel mai performant sistem de recuperare si refacere care micsoreaza foarte mult timpul de vindecare in urma unor leziuni.

Managerul clinicii Kinetic Sport Medicine, Gelu Cosma, a prezentat avantajele Vacusport, dupa care a facut o demonstratie a noii tehnologii in prezenta sportivilor Irina Begu, Victor hanescu si Vlad Munteanu.

"Avantajul principal al tehnologiei care sta la baza Vacusport este ca ofera o recuperare foarte rapida, atat dupa efort fizic intens, dar si ca urmare a unor accidentari (entorse, luxatii, leziuni articulare, ligamentare sau musculare la nivelul membrelor inferioare, etc) sau dupa anumite interventii chirurgicale la nivelul membrelor inferioare" a spus Gelu Cosma.

Aparatul Vacusport are 17 programe, iar programul cu numarul 9, destinat sportivilor de performanta, poarta numele lui Cristiano Ronaldo!

De acum sportivii romani au posibilitatea de refacere chiar la ei in tara cu un aparat ultraperformant, la care fotbalistii Barcelonei, dar si alti fotbalisti de top, cum sunt Cristiano Ronaldo, Van Persie sau Nani, apeleaza de fiecare data cand au nevoie!

Costul unei sedinte este de 150 RON, insa acesta poate creste in functie de afectiune si tipul de tratament.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu