duminică, 12 iulie 2015

Un dinamovist "saraceste" Steaua de bani grei

Atacantul George Tucudean a fost indepartat de la Steaua, dupa ce in ultimele doua meciuri el nu a fost inclus in lot, in partidele cu ASA Targu Mures si Petrolul Ploiesti.

Anuntul a fost facut sambata seara, atat de catre antrenorul Mirel Radoi, cat si de catre presedintele Valeriu Argaseala, cei doi spunand faptul ca Steaua nu se va mai baza pe atacantul stelist in acest sezon.

Cotidianul Gazeta Sporturilor a aflat motivele din spatele acesti decizii surprinzatoare, avand in vedere faptul ca Steaua oricum era in criza de atacanti. Gazeta scrie faptul ca patronul Gigi Becali nu a mai fost de acord cu salariul anual mult prea mare al fostului dinamovist, de 240.000 de euro, vrand sa i-l diminueze.

George Tucudean nici nu a vrut sa auda de aceasta posibilitate si a fost imediat instiintat ca nu mai intra in vederile lui Radoi pentru acest sezon.

Fostul jucator dinamovist a anuntat ca nu vrea sa plece de la Steaua, urmand sa ramana la echipa campioana pana cand ii expira imprumutul de la Charlton, care va dura un an si jumatate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu