marți, 14 iulie 2015

George Puscas - superofertat din Franta si Italia

Geo - Gol, adica George Puscas pare a fi noua stea din fotbalul romanesc, desi are un nume care aduce aminte de o super vedeta a nationalei Ungariei! Dupa ce s-a facut remarcat la echipa de tineret a lui Internazionale Milano, George Puscas a starnit interesul unor echipe din Franta, potrivit Butfootballclub.

Daca din Franta, dorinta lui FC Nantes era deja cunoscuta, pe lista noilor echipelor interesate a mai intrat si Saint Etienne.

Cele doua doresc sa-l imprumute pe atacantul in varsta de 19 ani, in timp ce Inter Milano pare mai interesata sa-l directioneze catre Italia, unde Sampdoria si Bologna s-au aratat si ele interesate de Puscas.

Presa italiană scrie că noua echipă a lui Walter Zenga, Sampdoria, e aproape să îl transfere pe atacantul român. Inter vrea să îl cedeze pe Puşcaş în schimbul lui Eder, jucător cotat la 8 milioane de euro.

Inter îl va ceda pe George Puşcaş, Nagatomo şi Andreolli plus 4 milioane de euro pentru Eder.

George Puşcaş a jucat patru meciuri în Serie A în sezonul trecut, două meciuri în Cupa Italiei şi un meci în Liga Europa. Un singur meci a jucat Puşcaş ca titular la Inter, în Cupă cu Napoli, scor 0-1.

Atacantul naţionalei de tineret a României are şanse mai mari să ajunge la Sampdoria, în condiţiile în care Walter Zenga şi oficialii Inter-ului au o relaţie cordială.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu