miercuri, 22 iulie 2015

Succes Steaua!

Drumul spre intalnirea cu Partizan Belgrad a fost batatorit in partida de saptamana trecuta cand baietii lui Radoi au invins cu 2-0.

In seara asta formula castigatoare va fi Cojocaru - Papp, Varela, Tosca, Guilherme - Muniru, Tahar - Popa, Stanciu, Chipciu - Tade, fara Tamas, golanul de care antrenorul stelist a spus ca nu are nevoie. Norocul lui Tosca, nu-i asa? Ce-i drept, Steaua nu a fost prea inspirata cand l-a adus in lot pe Tamas, pentru ca in afara sa-i plateasca un salariu mare, nu s-a ales cu nimic altceva.

Odata cu Tamas, pleaca si Srgian Luchin, fara pretentii financiare, la Timisoara. Luchin a fost adus anul trecut, cand Galca era antrenorul stelistilor, si nu a ajucat prea multe partide, insa sub comanda lui Radoi, nu a jucat nici macar o partida, semn ca nu face parte din strategia noului antrenor! Steaua isi permite sa piarda jucatori, pentru ca se afla in negocieri avansate cu multi altii. Oarecum normal, Radoi isi aduce jucatorii pe care ii vrea. Ii vrea el sau Gigi Becali! :)

In seara aceasta asteptam, normal, o victorie a Stelei! Atentie insa, greul incepe abia de saptamana viitoare!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu