vineri, 17 iulie 2015

Kiko Casilla este noul portar al lui Real Madrid. Cum a ajuns la Real?

Nu mai este Casillas, este Casilla!

Orice nume din familia de cuvinte "Casillas", care este portar, are sanse sa apere la Real Madrid? Asa se pare, pentru ca portarul lui Espanyol, Kiko Casilla a semnat deja cu formatia din capitala Spaniei!

6 milioane de euro a platit Real Madrid pentru jucatorul formatiei catalane, adica jumatate din valoarea de piata, pentru ca madrilenii detineau 50% din drepturile de proprietate, portarul ajungand in 2007 la Espanyol, de la Academia Real Madrid!

 "Espanyol mi-a oferit oportunitatea să devin un portar profesionist. În această după-amiază voi ajunge la Madrid şi voi semna cu Real. E o şansă unică în viaţă. I-am rugat pe oamenii de la Espanyol să înţeleagă această decizie. Iker Casillas este o legendă a Realului. Pentru mine, este cel mai bun portar din istorie. Îi doresc tot norocul din lume în viitor", a declarat Kiko Casilla in conferinta de presa de adio.

Ca parte a dealului, Espanyol l-ar putea aduce la Marcos Asensio, portarul nationalei Spaniei U-19, aflat in curtea Academiei Real Madrid.

Kiko Casilla va fi al doilea portar, dupa Costa Rican Navas. Tot numarul doi, va fi si daca se va realiza transferul portarului De Gea, dorit de Benitez, pentru ca Navas le-a spus celor de la Real Madrid ca nu va mai accepta postura de al doilea portar. 

 Francisco "Kiko" Casilla Cortés are 28 de ani si s-a nascut in Alcover, Tarragona, Catalonia. 

Espanyol datoreaza 130 de milioane de ueo, taxe la stat, din care luna viitoare trebuie sa achite 10 milioane. Presedintele Joan Collet a fost constrans, avand in vedere situatia, sa-l cedeze la Real Madrid, doar pentru acest pret.

#kiko casilla, #real madrid, 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu