duminică, 21 mai 2017

Simona Halep face entorsă la glezna si pierde finala de la Roma


Simona Halep rateaza ocazia sa redevina pe podiumul WTA si rateaza si castigarea turneului de la Roma din cauza unei entorse la glezna dreapta pe care a facut-o la scorul de 5-3, in primul set.

Deși s-a impus în cele din urmă în primul set cu scorul de 6-4, problemele fizice ale lui Halep s-au accentuat pe parcursul meciului.

După ce a apelat la fizioterapeut pentru un masaj la gleznă la finalul primului set, pe finalul setului secund, Simona a cerut un nou time-out medical, în care i-a fost bandajată glezna.

Foto: CapturiTV Digi Sport

După ce Svitolina a trimis meciul în decisiv, Simona nu s-a mai regăsit și a comis foarte multe erori neforțate în ultimul act, permițându-i ucrainencei să câștige setul cu 6-1.

Accidentarea vine într-un moment cu atât mai nepotrivit cu cât Halep are doar săptămână la dispoziție pentru a se recupera înainte de Roland Garros.

Al doilea Mare Șlem al anului, Internationalele Frantei - Roland Garros, începe pe data de 28 mai.

"În primul rând, a fost o finală minunată. Vreau să le mulțumesc suporterilor români care au venit aici să mă încurajeze. Este prima mea finală aici la Roma, dar sper că voi mai avea șansa de a juca aici și de a câștiga trofeul" Simona Halep, la finalul meciului cu Svitolina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu